Hakim Ziyech wakkert geruchtenmolen aan, Rolls Royce gespot in Amsterdam

jan 24 2023, 16:50 NEWS
Schermafbeelding 2023 01 24 om 164948
Er gaan al maanden geruchten over een vertrek van Hakim Ziyech bij Chelsea. De Marokkaanse international krijgt weinig speeltijd bij de club uit Londen en een transfer zou niet meer dan logisch zijn. Er is inmiddels gesproken over een vertrek naar o.a. AS Roma, FC Barcelona, AC Milan en een terugkeer naar Ajax. Vooral fans van de club uit Amsterdam zien Ziyech graag terugkomen.
Vandaag laat Ziyech de geruchtenmolen weer wat harder draaien, want zijn Rolls-Royce Cullinan Mansory is gezien in de hoofdstad. Volgens Pure Luxe rijdt de voetballer al sinds augustus 2020 in de bolide. Hij liet de exclusieve auto van een half miljoen onder handen nemen door Mansory om er een eigen twist aan te geven. Opvallend is bijvoorbeeld het chromen dakdeel. Ziyech kan natuurlijk ook voor hele andere redenen in Amsterdam zijn. Chelsea speelt pas op 3 februari weer een wedstrijd en Ziyech heeft nog altijd meerdere huizen en vrienden en familie in de hoofdstad.
Hakim Ziyech was een belangrijk onderdeel van het succesteam van Ajax dat tussen 2016 en 2020 behoorlijk indruk maakte. Zo won hij dubbel, bereikte hij de Europa League finale tegen Manchester United en was hij onderdeel van het indrukwekkende elftal dat de halve finale van de Champions League haalde in 2019.