Het voortbestaan van Hiphop In Je Smoel wordt bedreigd en ze kunnen alle hulp gebruiken

jul 10 , 12:40 NEWS
hijs
Het platform Hiphop In Je Smoel heeft deze week slecht nieuws gekregen. Ze hebben te horen gekregen dat de adviescommissie Cultuureducatie en Talentontwikkeling een negatief advies heeft gegeven aan de Gemeente Rotterdam over hun Cultuurplan-aanvraag 2025-2028.
Als hun plan wordt afgewezen betekent dat het einde van hun subsidie en komt het voortbestaan van het platform ernstig in gevaar. Het verdwijnen van platformen die een podium bieden aan ons favoriete genre is voor niemand goed en het is dan ook belangrijk dat we ons allemaal laten horen.
HIJS heeft in de afgelopen 25 jaar vele interviews gedaan met de grootste artiesten, maar ook met beginnende artiesten. Daarnaast vertellen ze belangrijke verhalen achter de muziek en spreken ze zich regelmatig uit over maatschappelijke issues.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De website biedt plek voor jonge makers, fotografen en schrijvers die van hun hobby hun werk willen maken en op die manier hebben ze ook weer andere creatievelingen geïnspireerd. Als HIJS verdwijnt betekent dat het einde van een groot hiphop archief in Nederland. Om dat te voorkomen hebben de mannen achter het platform hulp nodig en dat kan door je te laten horen op hun Instagram. Check de post en hun verhaal hieronder en show je support.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44