Howard University trekt eredoctoraat Diddy in en stort donatie van 1 miljoen dollar terug

jun 10 , 12:10 NEWS
foto 10 06 2024 om 1227
Howard University heeft besloten om de eredoctoraat van Diddy in te trekken. Deze beslissing volgt op het de beelden waarin te zien is dat Diddy zijn voormalige partner Cassie mishandelt.
De universiteit heeft tevens aangekondigd dat het studiebeursprogramma dat naar Diddy was vernoemd, wordt stopgezet en zijn donatie van $1 miljoen volledig wordt teruggegeven.
Diddy kreeg de eregraad in 2014 als erkenning voor zijn bijdragen aan de muziek- en entertainmentindustrie. Hij had slechts twee jaar gestudeerd aan Howard voordat hij in 1990 stopte. De universiteit verklaarde: "Mr. Combs’ behavior…is so fundamentally incompatible with Howard University’s core values and beliefs that he is deemed no longer worthy to hold the institution’s highest honor. The university is unwavering in its opposition to all acts of interpersonal violence."
Deze maatregel is onderdeel van een bredere trend waarin merken en instellingen zich distantiëren van Diddy, nadat eerder dit jaar autoriteiten zijn eigendommen in Los Angeles en Miami doorzochten als onderdeel van een onderzoek naar mensenhandel.
Hoewel Diddy deze beschuldigingen herhaaldelijk heeft ontkend, heeft dit niet kunnen voorkomen dat zijn reputatie schade heeft opgelopen.
Het mediabedrijf Revolt, dat mede door Diddy werd opgericht, is het meest recente voorbeeld van een bedrijf dat afstand neemt. Diddy heeft inmiddels zijn meerderheidsbelang in Revolt verkocht.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31