Ihattaren tekent bij nieuwe zaakwaarnemer voor frisse start: "We zoeken het dit keer dichter bij huis"

mrt 27 , 20:46 NEWS
schermafbeelding 2023 08 02 om 114418
Mohamed Ihattaren leek een nieuwe start te gaan maken bij het Tsjechische Slavia Praag. Ondanks alle tegenslagen waren zij bereid hem een kans te geven, maar hij wist nooit aan te sluiten bij het eerste.
Onlangs doken er weer verontrustende verhalen op over de aanvaller. Hij zou met een lachgasballon aan zijn mond, in de nacht contact zoeken met vrouwen via social media. Hij stuurde zelfs een dm naar Real Housewife Maria Taylor. De geruchten gingen al snel dat Slavia zijn contract wilde ontbinden.
Vandaag komt naar buiten dat hij een nieuwe zaakwaarnemer heeft gevonden in Mohamed Achahbar, de vader van KRC Genk-verdediger Zakaria El Ouahdi. Achabar geeft tekst en uitleg aan Voetbalprimeur over de situatie van zijn client: "De huidige status is dat Mo momenteel in Nederland zit. We zijn aan het onderhandelen met Slavia, we voeren gesprekken. Hij is goed bezig, mentaal zit het goed bij die jongen. We hebben goede plannen voor in de toekomst. Het is niet zo dat hij op het verkeerde pad zit, of zo. Ik weet dat de Nederlandse media smullen van alles wat hij post. Dat wordt uitvergroot en verkeerd geïnterpreteerd. Dat is jammer, maar met die jongen gaat het goed. Niks om je zorgen over te maken."
Achabar vertelt dat het voormalige PSV-talent via zijn zoon bij hem terecht is gekomen. "Het verhaal van mijn zoon, hoe hij het als prof heeft gemaakt, heeft Mohamed heel erg geïnspireerd: hard werken, low profile, back to the basics, goede entourage en steun. Sinds zijn vader is overleden, heeft Mo dat minder gehad. Ik ben blij dat hij daardoor bij mij terecht is gekomen."
Als laatste vertelt de zaakwaarnemer aan Voetbalprimeur dat ze bezig zijn om Ihattaren weer aan het voetballen te krijgen en dat er vanuit verschillende clubs interesse is. "Het plan is om hem zo snel mogelijk terug op de velden te krijgen, zodat hij kan laten zien wat hij echt kan: voetballen. Ik denk dat we voor hem in de toekomst een optie dichter bij huis zoeken. Ik ga je niks vertellen over de clubs, maar we zijn in gesprek met bepaalde clubs. Maar ik ga er niet veel over vertellen, want we moeten eerst alles goed afronden."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

shutterstock 1521550598

Ajax moet ‘leven beteren’ dreigt hoofdsponsor Ziggo: “Zou best kunnen zijn dat wij er niet zoveel trek meer in hebben”

SPORTS apr 15, 10:38
schermafbeelding 2024 04 15 om 143055

Opnieuw is er een referencetrack voor Drake opgedoken, dit keer van Lil Yachty

NEWS apr 15, 14:07
foto 15 04 2024 om 1346

Monica Geuze werd gestalkt vanuit een inrichting: “Hij wilde tijdens zijn verlof op mijn kind passen”

NEWS apr 15, 13:04
schermafbeelding 2024 04 15 om 132206

Levy Rigters wil zwaargewicht titel afpakken van Rico Verhoeven: "Ik voel dat het gaat gebeuren"

SPORTS apr 15, 11:54