Influencer doet opmerkelijke bekentenis aan haar vriend over droom van wilde nacht met Frenna: “En daarna nog een keer met jou”

jun 29 , 18:57 NEWS
schermafbeelding 2024 06 29 om 164706
Influencer en goede vriendin van Monica Geuze, Danique Bossers, heeft een eigen podcast met haar vriend en zakenpartner Pieter Musters. De podcast heet Unfinished Business en daarin bespreken de twee al hun onbesproken zaken, die niet onbesproken mogen blijven.
In de meest recente aflevering vertelt de influencer een wel heel opmerkelijk verhaal aan haar vriend over haar ideale date night. Die zou namelijk bestaan uit een nacht waarin ze vreemd zou kunnen gaan met Frenna.
“Ik zou dan naar het huis van Frenna rijden, hem alle hoeken van de kamer laten zien en daarna weer naar huis terugkeren”, vertelt Bossers. Haar vriend Musters reageert lachend, “Ik denk eerder dat hij jou alle hoeken van de kamer zou laten zien. In plaats van andersom.”

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Na dat ze beiden eerst om het idee moeten lachen vervolgt Bossers daarna haar verhaal. “Dan rij ik terug naar huis en dan wil ik het nog even stilletjes overdoen met jou”, vertelt ze aan Musters. Zijn reactie op dat idee spreekt dan ook boekdelen. “Ik denk niet dat ik er dan nog ben”, reageert hij. “Ik denk niet eens dat je de trap op komt, thuis”, sluit Musters alleszeggend af.
De volledige aflevering van de podcast Unfinished Business is hieronder te beluisteren.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44