Jaimie Vaes voelt zich belazerd door Lil Kleine met docu: "Ik word medeschurk gemaakt en dat is niet eerlijk"

feb 01 , 9:54 NEWS
schermafbeelding 2023 08 10 om 221454
Jaimie Vaes heeft gisteravond voor het eerst gereageerd op de Jorik docu over Lil Kleine. In de docu wordt de rapper gevolgd sinds zijn arrestatie op verdenking van mishandeling. We zien hoe hij zijn deals, shows en het belangrijkste, zijn kind, kwijtraakt. Hij vertelt over zijn drank- en drugsgebruik en over zijn 'giftige' relatie met Jaimie. Zijn ex is het echter niet eens met de manier waarop ze neergezet zou worden in de docu.
Ze vertelt bij RTL Boulevard dat ze het oneerlijk vindt dat ze als 'medeschurk' wordt neergezet. Ook zou Lil Kleine gezegd hebben dat ze niet voor zou komen in de docu. Ze had echter wel de kans om de docu van te voren te zien en haar reactie over en in de docu te geven. Dit heeft ze echter meerdere keren geweigerd.
De docu zou er volgens Vaes ook voor gezorgd hebben dat de relatie tussen Kleine en zijn zoontje opnieuw verslechterd is. Tijdens de docu zien we hoe hij zijn zoon een jaar niet gezien heeft en hoe hij daar mee omgaat. Nu zou er echter opnieuw sprake zijn van 'radiostilte' vanaf de kant van Lil Kleine, zo meldt zijn ex.
Lil Kleine heeft inmiddels gereageerd op de reactie van Jaimie: "Ik zal Lío nooit laten vallen en zal altijd mijn verantwoordelijkheid nemen. Maar ik ga niet inhoudelijk reageren op beschuldigingen in de media omdat dit niet in het belang is van Lío."