Jake Paul openhartig over relatie met Jutta Leerdam: "Haar hart is het puurst van alle mensen die ik ken"

apr 13 2023, 12:06 NEWS
schermafbeelding 2023 04 13 122953
Na weken aan speculatie en geruchten maakten Jutta Leerdam en Jake Paul onlangs hun relatie bekend aan de wereld. De twee zouden sinds eind vorig jaar al met elkaar in contact zijn geweest en werden na het einde van Jutta's schaatsseizoen meermaals samen gespot. Nu heeft Jake Paul voor het eerst zijn hart opengesteld aan de rest van de wereld en verteld hij over zijn relatie met Jutta.
In een recente video op Youtube praat Paul over zijn recent verloren wedstrijd tegen Tommy Fury. Naar eigen zeggen zou het verlies voor hem zwaar zijn aangekomen, maar zijn nieuwe vriendin sleept hem er doorheen. "Ik heb een nieuwe vriendin. Dat is zo verfrissend. Zij is wereldkampioen en ik ben erg onder de indruk van haar arbeidsethos en van het feit dat ze een engel is. Haar hart is het puurst van alle mensen die ik ken", aldus Jake die vervolgens verdergaat over de verloren bokswedstrijd. "Ze is zo oprecht. Ze veranderde mijn perspectief. Ze hielp me uit dit verlies te komen, toen ik op een donkere plek was. Ze was daar en sprak over haar nederlagen. Wat ik doormaakte, was herkenbaar voor haar. Ze is een zegening", aldus Jake over zijn nieuwe liefde. 
Dat Jutta een goede bijdrage levert aan het verwerken van Paul's verlies komt voor hem meer dan op tijd. De bokser zal het op 5 augustus opnemen tegen niemand minder dan UFC-vechter Nate Diaz. Het gevecht zal maximaal acht rondes duren en voor beide boksers is er een gewichtslimiet van 84 kilogram aan verbonden.