Jamal Ben Saddik daagt Rico Verhoeven uit na uitvallen Glory Grand Prix deelnemer

feb 12 , 11:28 NEWS
schermafbeelding 2024 02 12 om 113848
Dit weekend werd bekend dat Nordine Mahieddine uitvalt voor het Glory Grand Prix toernooi op 9 maart. Organisator Glory plaatste vervolgens een oproep met de vraag wie hem zou moeten komen vervangen. Er werden drie opties gegeven, namelijk Benjamin Adegbuyi, Cihad Kepenek en Jamal Ben Saddik. De fans lieten zich massaal horen en laatstgenoemde werd de torenhoge favoriet met 87% van de stemmen. 
Ook Ben Saddik zelf zag het gebeuren en besloot nog wat olie op het vuur te gooien. Hij plaatste een video van zijn laatste gevecht met Rico Verhoeven op zijn Instagram. In de video is te zien hoe hij Rico een snee slaat onder zijn oog. De beelden komen uit hun partij uit 2021. Verhoeven won, maar liep flinke schade op.
Het feit dat Ben Saddik nu een optie is, is vrij opvallend. Eerder viel Antonio Plazibat uit en toen liet de organisatie weten dat het te snel na de dopingschorsing van Ben Saddik kwam. Ben Saddik liet toen weten dat zelf wel wilde. Mahedienne werd toen de vervanger, maar die valt nu dus ook weg. 

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31