Jamal Ben Saddik komt met opvallende reactie op commotie na het weigeren van spot in Glory Grand Prix toernooi

feb 19 , 16:06 NEWS
schermafbeelding 2024 02 19 om 151851
Dit weekend belandden Rico Verhoeven en Jama Ben Saddik in een online woordenwisseling die al snel onvriendelijk werd. Zo betichtte Ben Saddik zijn rivaal van leugens en verwees wereldkampioen Verhoeven naar het dopingverleden van de Belg.
De ruzie begon doordat Glory bekendmaakte dat Benjamin Adegbuyi, en niet Ben Saddik, de plek inneemt van Nordine Mahieddine op het Glory Grand Prix toernooi. Glory zei dat ze Ben Saddik benaderd hadden, maar dat hij weigerde in te vallen. Fans denken er anders over en beschuldigen Verhoeven ervan de organisatie onder druk te hebben gezet, zodat hij Ben Saddik niet tegen zou kunnen komen in het toernooi. Ben Saddik claimt ondertussen dat Glory niet het hele verhaal vertelt.
In zijn story deelt Ben Saddik vandaag een foto van trainer Said El Badaoui. Op de foto is Ben Saddik te zien samen met Mahieddine en de tekst "Silence is the best answer to some people who don't value your words". Hiermee lijkt de Belgische Marokkaan te doelen op de mensen die het echte verhaal willen weten achter het weigeren van de spot in het toernooi.