James McSweeney haalt uit naar Badr Hari: "Vooral zijn geest is zwak tijdens de gevechten"

okt 09 2023, 11:36 NEWS
schermafbeelding 2023 10 09 om 120600
Badr Hari zou 9 september vechten tegen James McSweeney tijdens Glory 88 in Parijs. De avond daarvoor werd Marokko echter getroffen door een aardbeving. Gedurende de dag van het evenement werd de grootte van de ramp steeds duidelijker en uiteindelijk besloot Badr Hari dat hij niet kon vechten voor entertainment terwijl zoveel mensen vechten voor hun leven.
Het gevecht tegen James McSweeney ging dus niet door en door conflicterende agenda's kreeg Hari een andere tegenstander toegewezen. Na vier knockdowns door Uku Jürjendal gaf Badr in de tweede ronde op met een voetblessure. Net als in aanloop naar zijn gevecht met Hari zet McSweeney vraagtekens bij de blessure. 
Op zijn Instagram haalt de Engelsman uit naar de Marokkaan en zegt dat Badr voorheen een beest was, maar dat er iets veranderd is: "Fysiek zagen we zwaktes, maar vooral zijn geest is zwak tijdens de gevechten. Telkens als het moeilijk wordt voor hem, zie je dat Badr een weg zoekt om te kunnen stoppen." Hij beschuldigt Badr van het faken van blessures: "De eerste keren was het niet duidelijk, maar er is een patroon. Jongens, Badr Hari heeft al bijna acht jaar geen gevecht meer gewonnen. Ik zie een patroon in het faken van blessures. Zaterdagavond zagen we een zeer trage Badr, die uit vorm was. Zodra hij geraakt werd, ging hij neer en toen kwam daar weer een nepblessure."
Volgens McSweeney is het dan ook over met de carrière van de legendarische vechter.