Josylvio is terug met nieuw project en kondigt EP 'Dopamine" aan

mei 22 , 10:32 NEWS
schermafbeelding 2024 01 29 om 133646 65b79bed4aa59
Josylvio heeft na een lange tijd weer een nieuw project aangekondigd via zijn Instagram. Door middel van een post laat de rapper weten dat zijn EP 'Dopamine' aanstaande vrijdag uitkomt. Onder de post staat de tekst: "Zoals beloofd ik ga jullie deze zomer niet met niks laten." Daarnaast heeft Josylvio zijn fans ook al geteased met één van de tracks die op de EP staan.
Een paar uur na de aankondiging van Dopamine verscheen namelijk al een snippet van één van de nummers. In deze snippet horen we dat de rapper heeft samengewerkt met DIKKE op een track die naar verluidt 'Oeh La La' gaat heten. Dit is de tweede keer dat Josylvio en DIKKE de handen ineen slaan. In 2022 werkten het tweetal al met elkaar samen op 'Praat Money,' die als single werd uitgebracht en later verscheen op het album 'Nooduitgang' van DIKKE.
Het is alweer een tijd geleden dat er een EP of album van Josylvio is verschenen op de streaming diensten. Zijn meest recente dateert terug naar 2022, toen het album 'Vallen En Opstaan' uitkwam.
Bekijk de aankondiging en snippet hieronder.