Justin Bieber krijgt steun uit onverwachte hoek na huilfoto's op Instagram: "Allow him to be vulnerable"

mei 01 , 14:52 NEWS
schermafbeelding 2021 10 07 om 123931
The Game staat Justin Bieber bij nadat hij voor veel commotie zorgde met het delen van foto's waarop hij het aan huilen is. Afgelopen weekend deelde de ster een collectie aan tourfoto's waaronder een aantal selfies waarop hij met tranen in zijn ogen staat.
Onder foto's kwam de zanger echter niet met een verklaring waarom hij deze foto's deelde, waardoor er werd gespeculeerd in de comments. Daarnaast werd hij bespot vanwege zijn emotionele post. Jayceon Terrell Taylor, bekend als The Game, nam het in de comments op voor de verdrietige Bieber. "He’s human. Rich or not, man or woman… he’s a person," schreef hij. "People go through things. These things sometimes trigger uncontrollable emotions. Allow him & others to be vulnerable no matter the state." The Game schrijft daarnaast het 'grappig' te vinden dat de mensen in de comments doen alsof zij geen slechte dagen en zegt het een rare wereld te vinden.
The Game heeft Justin Bieber al hoog zitten sinds het begin van Bieber zijn carrière. Zo prees hij hem in 2010 al als een 'artist that break the color lines'. " Yeah, Justin Bieber, man, I like the kid. I’ve seen him perform. He’s alive, man. He’s a livewire, man. He gets it down with the little girls and little kids, vertelde hij in een interview.
Bekijk de Instagram-post van Justin Bieber hieronder:

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
spakenvsijssel

Supporters van SV Spakenburg en IJsselmeervogels gaan met elkaar op de vuist

NEWS mei 26, 15:58
schermafbeelding 2024 05 27 om 111946

Andy van der Meijde vertelt over aanvaring met mede-international: "Ik pakte hem bij z'n strot en gooide hem weg"

NEWS mei 27, 11:15