Jutta Leerdam haar grootste nachtmerrie is dat Mike Tyson haar vriend Jake Paul knock out slaat: 'Ik ga dan huilen'

mrt 22 , 8:10 NEWS
jutta tyson paul
Op 20 juli gaat Jake Paul het ambitieuze gevecht aan tegen de bokslegende Mike Tyson. De 27-jarige Paul gaat het dan opnemen tegen de 57-jarige Tyson. Een gevecht met een groot leeftijdsverschil, maar als we de video’s van Mike Tyson op sociale media mogen geloven is hij nog steeds oersterk. Jake Paul keek samen met vriendin Jutta Leerdam naar enkele beelden en dat viel niet helemaal goed.
"Babe, wat als hij je knock-out slaat?”, vraagt Jutta Leerdam oprecht aan Jake Paul. "Kijk maar gewoon weg”, grapt Paul. Duidelijk is dat Leerdam geschrokken is van de filmpjes van Mike Tyson. "Dat wordt echt niet goed hoor”, concludeert ze bezorgd. Paul en zijn vrienden kunnen lachen om de bezorgdheid van Leerdam. Paul reageert dan ook zelfverzekerd op Leerdam haar twijfels over dit gevecht. "Gaat niet gebeuren”, reageert hij uiteindelijk op de vraag.
"Denk je dat je dan gaat huilen?", vraagt Paul aan Leerdam. "Oh ja, absoluut. Maar dat is omdat ik me dan slecht voel en hoop dat je oké bent.” Waarna ze nader haar zorgen uitlegt. "Ik vind het niet oké als hij knock-out gaat. Dat is mijn toekomstige man. Misschien moeten we er maar niet over praten."
Ondanks de grote zorgen over het gevecht is ze opvallend genoeg wel overtuigd dat haar vriend gaat winnen. "Ik denk dat je gaat winnen, maar hij is wel de bokser die het engste is waar je ooit tegen hebt gevochten. Hij is eng en super sterk. Hij is wel ouder, maar zijn lichaam herinnert zich al die kracht. Hij heeft zo lang getraind op topniveau en dat is hij echt niet zomaar kwijt."
Het veelbesproken gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson vindt plaats op 20 juli in het AT&T Stadion van Texas voor de ogen van 80.000 mensen en zal die dag live te streamen zijn via de streamingdienst Netflix voor de rest van de wereld.