Jutta Leerdam laat zich eindelijk uit over relatie met Jake Paul

apr 20 2023, 12:59 NEWS
schermafbeelding 2023 04 21 om 135705
Schaatster Jutta Leerdam laat zich eindelijk horen over haar veelbesproken relatie met Jake Paul. "Ik ben heel gelukkig en heel blij" vertelde Jutta vandaag in een interview van De Telegraaf tijdens de opening van de Koningsspelen in Deventer.
"Hij is superlief voor mij" voegde Leerdam eraan toe. Naast haar positieve maar vrij korte reactie geeft de schaatster weinig weg over haar relatie met Paul.
Na veel geruchten en speculaties bevestigde Jutta begin april haar relatie met de Amerikaanse Youtuber en professioneel bokser. Dit deelde ze via Instagram met een verzameling foto's van de twee. Al ziet het stel er erg happy uit, er werden veel vraagtekens gezet bij Paul. In de Verenigde Staten staat de Youtuber bekend als een echte Bad Boy en in de bokswereld heeft hij de bijnaam "The Problem Child". Als voorbeeld noemde Jake de coronapandemie een "hoax" en organiseerde illegale feestjes tijdens de lockdown. Ook deed de bokser mee aan plundering van winkels tijdens de George Floyd-protesten. Maar hier bleef het niet bij; hij werd beschuldigd van oplichting én seksueel misbruik van Tiktok ster Justine Paradise en model Railey Lollie.
Leerdam was hiervoor samen met collega Koen Verweij. Vorig jaar augustus maakte zij bekend dat hun relatie na vijf jaar tot een einde was gekomen.