Kai Cenat gaat livestreamen tijdens show van Travis Scott zijn Europese tour: “We’ll do it backstage. We’ll go crazy,”

jun 26 , 13:09 NEWS
schermafbeelding 2024 06 26 om 125841
Kai Cenat is één van de grootste streamers van het moment en staat bekend om verschillende hilarische en virale momenten die hij meemaakt op zijn streams. In deze streams heeft hij inmiddels een aardig lijstje aan rappers, acteurs, celebrities en andere gasten op bezoek gehad, zoals Nicki Minaj, Lil Uzi Vert, Ice Spice, 21 Savage en Offset. Afgelopen week had hij Travis Scott in zijn livestream aan de lijn en kondigden ze samen een bijzondere stream waar fans van Travis Scott naar uit zullen kijken. 
In het telefoongesprek besloten de streamer en rapper om een 24-uur lange stream op te zetten. Vervolgens kwam Travis met het volgende idee: “I got a sold out stadium show. Let’s do 24 hours in London.” Travis Scott gaat vanaf dit weekend met zijn ‘Circus Maximus Tour’ touren door Europa. Op 11 juli staat hij in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen en zal dus worden bijgestaan door Kai Cenat.
Travis Scott gaat zijn tour aftrappen met een show in Nederland. Aankomend weekend op 28 en 30 juni staat hij in het GelreDome in Arnhem en Nederlandse fans kunnen zich opmaken voor een waar spektakel. “We’ll do it backstage. We’ll go crazy,” voegde Travis nog toe. De shows die Travis Scott neerzet zijn altijd van een enorm hoog niveau door de energie en moeite die hij in zijn shows steekt. Met speciale visuals, decors en fans die losgaan in moshpits ontbreken deze shows aan niks. Daardoor is het logisch dat fans uitkijken naar de stream van Kai Cenat die alles vanuit de backstage ruimte vast kan gaan legen.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De streamer heeft al jaren een goede band met Travis Scott. De rapper heeft een groot aandeel gehad in de opkomst van zijn succes en schoot te hulp toen de streamer geband was van het stream-platform Twitch. Het is echter onduidelijk was Travis precies gedaan zou hebben, maar sinds zijn hulp kan Kai Cenat weer streamen en ziet hij zijn carriere in de lift omhoog schieten. Bovendien kreeg Kai Cenat als één van de weinige een 'Utopia-koffer' die Travis bij zich droeg als promotie voor zijn album. Daarnaast maakte hij deel uit van een show van Travis Scott en stond op een 'parasail' die over het publiek heen ging.
Bekijk de beelden hieronder hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39