Kai Cenat reageert vol verbazing op teleurstellende 'beloning' van Twitch voor zijn all-time record

mrt 27 2023, 12:31 NEWS
schermafbeelding 2023 03 27 132454
Kai Cenat is binnen no-time uitgegroeid tot de grootste streamer op Twitch. Onlangs brak Cenat het all-time Twitch subscription record door 300.000 subscripties te behalen tijdens het houden van een "subathon", een 30 dagen durende non-stop livestream. Met het behalen van 300k aan subscripties verbrak hij het record wat eerst stond op 283k subscripties van oud-twitcher 'Ludwig'
In de 30 dagen durende livestream was te zien hoe Kai onder andere games uitprobeerde, uitdagingen aanging, mensen interviewde, Harry Potter naspeelde, zich liet bijten door een hond, ’s werelds heetste gummibeer at maar ook gewoon aan het eten of slapen was. Kai's prestatie ging natuurlijk niet aan Twitch voorbij, als gevolg van zijn prestatie stuurden ze hem een mysterieus pakket. 
Cenat opende het pakket natuurlijk in een livestream, maar het was niet wat hij verwachtte. Voor het openen zei hij: "it better be a f***ing contract", wat hij al langere tijd van Twitch verwachtte. Na het zien van een Nike schoenendoos schoot de verwarring echter in bij de 21-jarige streamer waarna hij de doos opende en de brief van Twitch voorlas. "What the f**k? Hold the f**k on. 'Congratulations Kai, on your huge accomplishment. We are so proud of you. Laura, Ana, and all of your friends at Twitch", aldus Cenat.
Na het gedetailleerd laten zien van de 'King Of Twitch' costum Airforces ging Kai helemaal stuk waarna hij Selena Gomez's Shake It Up afspeelde. Ondanks dat het duidelijk te zien was dat hij niet bepaald blij was met de schoen toonde hij wel lof naar Twitch. "Yo, nah! Appreciate it, man! Hell, there's got to be a contract. Appreciate it, whoever put the time into this s**t. For real! Thank you, brah! Thank you!". Kai verwacht nog steeds een contract van Twitch die meermaals gefaald heeft in het belonen van de streamers die het platform groot maken. Op twitter en andere sociale media gaan de beelden viraal en de reacties zeggen alles wat Kai waarschijnlijk in zijn hoofd had bij het openen van zijn cadeau.