Kai Cenat scheldt Lil Nas X de huid vol om disrespect richting het Christendom: "God gon handle you"

jan 11 , 12:09 NEWS
schermafbeelding 2024 01 11 om 124353
Lil Nas X heeft er zijn merk van gemaakt om mensen boos te maken en vaak lukt het ook. Zo werd hij beschuldigd van satanisme toen hij in de Montero video de duivel een lapdance gaf om hem vervolgens te vermoorden en zijn plaats in te nemen.
Na een tijdje afwezig geweest te zijn brengt de Old Town Road artiest aanstaande vrijdag zijn nieuwe single J Christ uit. In aanloop naar de nieuwe heeft hij zich weer de woede van het hele internet op de hals gehaald. Zo hangt hij op de cover aan het kruis als Jezus en maakte hij in een TikTok video de heilig communie belachelijk. Ook met de preview van zijn video die hij gisteren gedeeld heeft krijgt hij weer boze reacties. Zo is te zien in de video hoe look-a-likes van o.a. Barack Obama, Ed Sheeran, Taylor Swift, Mariah Carey, Kanye West en Oprah de trap naar de hemel pakken.
Lil Nas X reageert zoals altijd nonchalant op het commentaar en probeert mensen te overtuigen dat hij zich daadwerkelijk heeft geïnteresseerd voor het Christendom. Zo postte hij een brief waaruit moest blijken dat hij zich ingeschreven heeft voor bijbel studie. De community notes op X grepen al snel in en verklaarde dat het om een neppe brief ging, omdat de president die de brief ondertekend zou hebben al in 2007 overleden is. Verder zegt hij dat hij niet vergeleken wil worden met Madonna en Lady Gaga en dat hij altijd video's uitbrengt met een onderliggende gedachte.
Streamer Kai Cenat geeft niks om de uitleg van Lil Nas X en scheldt hem de huid vol tijdens een recente stream. Check de beelden hieronder.

I know twitter hates me right now but i want yall to know im literally about to go to college for biblical studies in the fall. Not everything is a troll! Anyways IM A STUDENT AGAIN! LETS GOOO

Image
30.9K
Reply

the problem is y’all judge everything at face value. i’ve never released a visual without an underlying meaning and y’all know that. but since i’m a troll y’all discount my art as just “pissing ppl off”

10.4K
Reply

the problem with a lot of yall gays is yall think im trying to be like gaga or madonna when in reality with all due respect idgaf what they did and im doing what i want with my career.

pink plastic bag 🌈
pink plastic bag 🌈
@XL8RSLAYYYTERX

Good morning IDC about you. disrespecting religion but I feel like you’re just extra to be extra and yes, trolling. What Gaga did with Judas, Madonna with Like A Prayer, Nicki with Roman Holiday - There’s a sense of CLASS to it.

19.3K
Reply

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
schermafbeelding 2024 02 06 om 134716

Drake haalt Kendrick Lamar disstrack offline

NEWS apr 26, 14:11
foto 26 04 2024 om 1240

Eminem kondigt nieuw album aan met behulp van 50 Cent en nostalgische trailer: “He’s a psychopath”

NEWS apr 26, 12:50
schermafbeelding 2024 04 26 om 153011

$KEER&BOO$ & Tim Beumers doen studiosessie bij 101Barz: “Je hoge voorschot is je eigen schuld”

MUSIC apr 26, 15:42