Kanye West is streaming zat en gaat Vultures 2 verkopen op zijn website: "Streaming is basically pirating"

mrt 11 , 13:27 NEWS
schermafbeelding 2024 03 11 om 142904
Kanye West en Ty Dolla $ign zouden afgelopen vrijdag eigenlijk hun album Vultures 2 uitbrengen, maar tot op heden is er nog geen spoor te bekennen van de plaat. Ye laat nu weten dat de plaat niet op streamingdiensten zal uitkomen.
Ye zegt tegen fan account Yefanatics dat streaming eigenlijk hetzelfde is als piraterij. Hij wil dan ook zijn nieuwe album via zijn website Yeezy.com gaan verkopen. Hij denkt dat hij een miljoen mensen zover kan krijgen om 20 dollar te betalen voor het project.
Hij liet aan het einde van het gesprek wel weten dat het album dan een maand lang niet op streaming te vinden zal zijn, voordat hij het toch daar aan zal gaan bieden. Er is nog niets bekend over een eventuele releasedate en de manier waarop hij het album voor 20 dollar gaat aanleveren.

Ye: Was talking with the team about how to release the next album Like James Blake said streaming devalues our music We sell albums on Yeezy.com I got 20 million instagram followers When 5% of my followers buy an album. That's 1 million albums sold That's 300k…

Image
3.6K
Reply