Kanye West komt op voor zijn vrouw en mishandelt man die haar aangerand zou hebben

apr 18 , 10:29 NEWS
schermafbeelding 2024 02 16 om 172904
Er ligt een nieuwe aangifte van mishandeling tegen Kanye West. Dit keert gaat het om mishandeling, maar het lijkt erop dat Ye een goede reden had.
TMZ meldt dat Yeezy verdachte van een mishandeling en dat de politie momenteel onderzoek doet naar de zaak. Het vermeende slachtoffer claimt dat Ye hem in zijn gezicht geslagen heeft. Het incident zou dinsdagavond laat plaatsgevonden hebben, nadat de man Ye z'n vrouw Bianca geduwd of gegrepen zou hebben.
Een woordvoerder van de artiest geeft echter meer duidelijkheid en beschrijft de daden van het vermeende slachtoffer een stuk ernstiger. "'Grabbed' is grossly inadequate as a description of what happened. Bianca was physically assaulted.," aldus de woordvoerder. "The assailant didn't merely collide into her. He put his hands under her dress, directly on her body, he grabbed her waist, he spun her around, and then he blew her kisses. She was battered and sexually assaulted."
Het is niet bekend hoe het nu met Bianca en Ye is, maar van het vermeende 'slachtoffer' van de mishandeling is bekend dat hij er goed vanaf gekomen is en geen behandeling nodig had.