Kanye West, Ty Dolla $ign & Lil Durk doen hun controversiële single Vultures live in Club Blu

nov 27 2023, 10:55 NEWS
schermafbeelding 2023 11 27 om 111747
Afgelopen week verscheen de nieuwe track Vultures van Kanye West, Ty Dolla $ign en Bump J. Opvallend aan de release was dat de verse van Lil Durk ontbrak op de officiële versie, terwijl die wel te horen was op de gelekte versie. Dit weekend is gebleken dat desondanks alles goed is tussen Ye en Durk en is ook de versie met Durk online verschenen.
Op beelden op social media is te zien dat Kanye, Durk, en Ty Dolla $ign het nummer samen live doen in Club Blu in Dubai. De track is de eerste single van het gezamenlijke album van Kanye en Ty Dolla $ign. Het album zou eigenlijk al een aantal weken geleden uitkomen, maar zoals zo vaak bij Kanye werd het project uitgesteld en de luistersessie in Italië gecanceld. De artiesten verblijven al een tijdje in het Midden-Oosten om het album af te maken. Zo zagen we hem al muziek opnemen in Saudi-Arabië en waren ze dit weekend aanwezig bij de Grand Prix van Abu Dhabi.
Er is veel te doen om het nummer en dan met name de lines "How I'm anti-Semitic? I just fucked a Jewish bitch" en "She Russian, I beat up the pussy for Ukraine". Met de eerstgenoemde bar reageert Kanye op de commotie van afgelopen tijd, waarin hij meerdere malen werd beschuldigd van antisemitisme en verschillende samenwerkingen verloor.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12