Kanye West vroeg per ongeluk aan ex-vriend van Nicki Minaj of hij met haar en Amber Rose een trio mocht hebben

mrt 16 , 17:46 NEWS
schermafbeelding 2024 03 16 om 063513jpg
Kanye West heeft in een interview met Big Boy toegegeven dat hij heeft geprobeerd om een trio te doen met zijn ex-vriendin Amber Rose en collega rapper Nicki Minaj.
Samen met Ty Dolla $ign schoof Kanye West deze week aan bij Big Boy TV om te vertellen over het nieuwe album Vultures. Terwijl ze over het nieuwe album praten blikt Kanye ook terug op het opname proces van het album My Beautiful Dark Twisted Fantasy uit 2010. Tijdens de opnames voor dat album werkte West met Nicki Minaj op het nummer ‘Monster’ en rapte Nicki zelf over een trio een mogelijke trio met Kanye West en Amber Rose. Waarna Kanye dacht van waarom maken we dat geen realiteit.
Nicki Minaj haar ex-vriend was echter ook aanwezig bij de studiosessie. Alleen wist Kanye niet dat Nicki Minaj en Safaree een relatie hadden.
“So, we down doing Dark Fantasy and he in the studio... I’m like, ‘Yo Safaree, you think Nicki would let me and Amber hit? Like what she said?’” Waarna Amber Rose Kanye gelijk corrigeerde, “This is her man!” en ze met zijn drieën in lachen uitbarsten.