Kanye's Donda Academy onder vuur na waslijst aan klachten over ongebruikelijke praktijken

apr 07 2023, 13:37 NEWS
schermafbeelding 2023 04 07 140709
Kanye West en zijn Donda Academy zijn onlangs aangeklaagd door twee ex-leraressen . Zij beweren dat ze werden ontslagen vanwege het melden van vermeende schendingen van onderwijs-, gezondheids- en veiligheidscodes en racisme. De vrouwen beweren dat ze de enige zwarte leraren waren op de school en dat ze al snel ongebruikelijke regels en praktijken opmerkten. Zo zouden studenten dagelijks alleen sushi krijgen als lunchoptie en op de grond moeten eten zonder tafels of stoelen. Verder waren er volgens de aanklacht gezondheids- en veiligheidsschendingen, zoals verlopen medicijnen en het ontbreken van vuilnisbakken in de klaslokalen en keuken. Daarnaast zou er zelfs geen bestek zijn.
In de aanklacht wordt ook beweert dat Donda Academy geen kunstwerken aan de muur toestaat, dat er geen lesplannen zijn en dat er geen passende disciplinaire procedures worden gevolgd. Studenten zouden zelfs niet worden gestraft voor pesten en fysieke aanvallen tegen leerlingen en leraren. Daarnaast zouden schooldeuren vergrendeld zijn tijdens de gehele schooldag. Studenten zouden pas naar buiten mogen op het moment dat ze naar huis gaan. De hele school zou ook op exact hetzelfde moment lunch en pauze binnen de muren van de school  hebben. 
De aanklagers beweren dat Kanye $10.000 per week uitgeeft aan sushi en dat hij het dragen van sieraden verbiedt, simpelweg omdat hij er niet van houdt. De dames beweren dat de school het ook verbied om Nike en Adidas te dragen en dat iedereen in het zwart gekleed moet zijn. Ook zouden er geen lessen plaats vinden op de tweede verdieping, omdat Kanye bang is voor het gevaar van trappen. De dames beweren dat ze bedreigd werden om niet naar Kanye te stappen met de problemen die ze hadden ondervonden en dat ze werden ontslagen vanwege racisme en wraak. Ze eisen geld van Kanye en de Donda Academy vanwege onbetaald loon, zo een $2,700 per maand, en andere schade.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57