Kaytranada stoomt ons klaar voor de zomer met release date voor zijn nieuwe album 'Timeless'

mei 22 , 11:33 NEWS
foto 22 05 2024 om 1109
Kaytranada heeft zojuist bekend gemaakt wanneer zijn volgende album, 'Timeless', zal uitkomen. 'Timeless' wordt zijn tweede full-lengte solo album sinds 'Bubba', die in 2019 uitkwam. Met dat album won hij een Grammy Award voor Best Dance/Electronic Album. Daarnaast won de zesde track op 'Bubba', '10%' met Kali Uchis, een Grammy voor Best Dance Recording.
Kaytranada's unieke sound, een mengsel van R&B, House, Afrobeat en Rap, krijgen we terug te horen in zijn volgende project. 'Timeless' bestaat uit 21 tracks met veelbelovende features. Rochelle Jordan, Lou Phelps, Durand Bernarr, Don Toliver, Charlotte Day Wilson, Ravyn Lanae, Channel Tres, Dawn Richard, Tinashe, Anderson .Paak, SiR, Childish Gambino, Thundercat, PinkPantheress en Mariah Scientist maken een verschijning op het nieuwe album.
De Canadese producer deelde gisteravond een reeks aan tweets, waaronder een retweet van zijn 'Lover/Friend' project. De caption leest "those were the first singles off the album, run that back 🗣️." De track 'Lover/Friend' zal als zeventiende track verschijnen op het nieuwe album en 'Stunin' als twintigste. Fans reageerde enthousiast met de belofte om ernaar te luisteren. Eén fan raakte ongeduldig en poste een tweet met "Please, release the damn album already." Hierop reageerde Kaytranada met "in 3 weeks, is that cool?"
Zijn reactie bevestigde dat het nieuwe album sneller zal uitkomen dan verwacht. Op 7 juni wordt 'Timeless' released en kan worden beluisterd op Spotify, Apple Music, iTunes en YouTube.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12