Kim Kardashian barst los over Kanye West in trailer van nieuw seizoen "The Kardashians"

apr 28 2023, 13:07 NEWS
kim kanye
Seizoen 3 van "The Kardashians" staat voor de deur en de trailer onthult dat er veel drama rondom Kanye West te zien is die niet kon ontbreken.
De trailer begint meteen met een scène waarin Khloé Kardashian aan haar zus Kim vraagt of alles wel in orde is waardoor ze in tranen uitbarst en vertelt dat ze totaal niet oké is. Daarna wordt er in de trailer aandacht geschonken aan de scheiding van Kim en Kanye, die pas twee jaar nadat Kim de scheiding had aangevraagd werd afgerond.
Na afloop wordt er ook een scène getoond waarin Kim en moeder Kris de vermeende leugens van Kanye bespreken: ""Hij heeft het meest krankzinnige verhaal verzonnen", zegt Kim. "We zwijgen door alle leugens heen, voor mijn kinderen". De opmerkingen die Kim over haar ex doet hebben waarschijnlijk te maken met de kritiek die Ye had over haar ouderschap. Hij beschuldigde haar er zelfs publiekelijk van dat ze zijn vier kinderen van hem weg hield.
Het nieuwe seizoen van de realityserie gaat ook in op onder andere Kim haar breuk met Pete Davidson en haar huwelijksconflict met Kourtney Kardashian. Het nieuwe seizoen is 25 mei te zien op Hulu.
Bekijk de trailer van seizoen 3 hier.