Kim Kardashian reageert teleurgesteld op aanklachten tegen ex-man Kanye West : "Hoop dat het deze keer niet waar is."

jun 07 , 12:32 NEWS
kimkanye
Kim Kardashian heeft zich uitgesproken over de recente aanklachtingen die haar ex Kanye West opgelegd heeft gekregen. Afgelopen week kwam naar buiten dat de 46-jarige rapper momenteel wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en contactbreuk door zijn voormalig assistente, Lauren Pisciotta. De realityster deelt vier kinderen met West en is volgens een bron van de ‘Daily Mail’ teleurgesteld en gefrustreerd in haar ex-man.
Kanye West en Kim Kardashian hebben samen vier kinderen, twee dochters en twee zonen. In 2013 kregen zij een dochtertje genaamd North (10) en daarna volgde, Saint (8), Chicago (6) en Psalm (4). Sinds dat het koppel uit elkaar is gegaan in 2021 blijft Kim Kardashian te maken hebben met alle negatieve commotie rondom haar ex. “Ze is teleurgesteld. Als vrouw en als moeder van twee jonge meisjes is het demoraliserend voor Kim om te horen over deze beschuldigingen van seksuele intimidatie”, meldt een bron aan ‘Daily Mail’. “Ze is gefrustreerd. Ze heeft al te maken gehad met zijn racistische tirades, zijn geestelijke gezondheidsproblemen en al het andere. Ze hoopt dus dat het deze keer niet waar is, maar als het wel zo blijkt te zijn, zal ze het zoveel mogelijk in privé afhandelen”, aldus de bron.
De rapper wordt beschuldigd door zijn voormalig assistente die beweert dat West haar expliciete video’s en sms’jes heeft gestuurd. “Hij stuurde me video’s van zichzelf waarop hij zijn penis aan het betasten was”, luidt haar aanklacht. “Of beelden waarop hij in bed te zien was met andere vrouwen, die ik herkende als modellen voor zijn modewerk. Daarnaast kreeg ik nog heel wat andere pornografische beelden doorgestuurd. Hij viel me ook constant lastig omdat hij wilde weten hoe groot de genitaliën van mijn ex-vriendjes waren.” Daarnaast zou Kanye West haar onterecht hebben ontslagen kwam hij zijn financiële afspraken omtrent een ontslagpremie niet na. Kanye’s vertegenwoordigers hebben inmiddels gereageerd op de aanklacht en zijn van mening dat “mevrouw Pisciotta haar associatie met Ye en zijn bedrijf en haar nabijheid tot hem, heeft gebruikt om met ongepaste middelen materiële clout, invloed en werkgelegenheid te verkrijgen.”

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31