Kim Kardashian voegt uitvoerend producent toe aan CV en werkt mee aan nieuwe Netflix Orginal 'Calabasas'

apr 22 , 13:18 NEWS
foto 22 04 2024 om 1346
De nieuwe Netflix Original, 'Calabasas', heeft Kim Kardashian als uitvoerende producent voor de serie.
De serie is gebaseerd op het boek 'If You Lived Here You'd Be Famous By Now' van schrijfster Via Blender. 'Calabasas' wordt in dezelfde stijl gefilmd als 'The O.C.' en 'Beverly Hills 90210'. Het gaat over een zestienjarig meisje, waarvan haar wereld op zijn kop komt te staan als ze naar Californië verhuist. Op haar nieuwe middelbare school doet iedereen zich voor als iemand anders.
Kim Kardashian is naast een realityster en ondernemer, nu ook co-producer. Samen met actrice Emma Roberts werkt ze aan de film. Ina Marlene King, die bekend staat voor het bedenken van Pretty Little Liars, is betrokken als schrijver en showrunner. Daarnaast is filmproducent Aexandra Milchan ook betrokken bij de serie.
'Calabasas' is niet de enige serie waarvan Kim K uitvoerend producent is. Er was onlangs bekend gemaakt dat ze ook een nieuwe BBC-docuserie op de planning heeft staan. De docuserie gaat over actrice Elizabeth Taylor, genaamd 'Elizabeth Taylor: Rebel Superstar'. Zelf zal de realityster ook een verschijning maken in de documentaire.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47