KIMONO verbindt kunst en muziek in unieke Na Regen Komt Neonlicht tentoonstelling

mei 30 , 13:06 NEWS
schermafbeelding 2024 05 30 om 143154
De Arnhemse R&B producer/songwriter KIMONO draait al een tijdje mee in de Nederlandse muziekscene en is constant op zoek naar zichzelf en de grenzen van het genre. Voor zijn nieuwe project Na Regen Komt Neonlicht heeft hij dan ook grootse plannen.
“Ik wil graag mijn verhaal zo goed mogelijk vertellen. Daarom kies ik ervoor om muziek te combineren met een tentoonstelling, samen vertellen zij mijn verhaal," vertelt KIMONO. De expositie vindt plaats in Museum Arnhem en brengt een ervaring vol met kunst, muziek en zinnenprikkelende designs. Daarnaast komen er ook onderwerpen, zoals liefde, seks, eenzaamheid, hebzucht en identiteit aan bod en zal je kunstwerken zien van o.a. Daniel Arsham, Sondi, Nick Verstand, Sabine Marcelis, Anya Janssen, Joop Moesman en Lydia Schouten. Het doel van de expositie is dat je net als KIMONO leeft en werkt op basis van je intuïtie en autonomie. KIMONO wil je inspireren om op deze manier je eigen creativiteit te ontdekken en ervaren,
De naam 'Na Regen Komt Neonlicht' stamt af van de afgelopen 10 jaar van het leven van KIMONO. Zijn leven speelde zich vooral tijdens het nachtleven af, onder de neonverlichting en omringd door de chaos van creativiteit, drugs, seks, vriendschap en nachtelijke escapades. Tijdens deze drukte begon KIMONO's zoektocht naar zichzelf, waar hij vandaan komt en wat hem bindt. Naast de muziek en de lange nachten die een overloop creëerde, was het gevoel van verbondenheid, van samen experimenteren en ontdekken wat hem vormde tot wie hij is. De lessen, ervaringen en avonturen die hij heeft meegemaakt tijdens het nachtleven, heeft de producer en songwriter gemaakt tot wie hij is. KIMONO is er zo achtergekomen dat na regen, neonlicht komt.
De artiest werkt in de loop van de tentoonstelling naar het album met dezelfde naam toe door steeds nieuwe nummers online te zetten. De tracks die tot nu toe zijn uitgekomen, zijn 'Trust Issues', 'Zwanger In De Club' en 'Snow White', waarvoor er al een clip is uitgebracht. De plaat is wel al beschikbaar als vinyl. De tentoonstelling is op 10mei begonnen en is tot 18 augustus te zien in Museum Arnhem.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 23 om 204250

Florida rapper Foolio op zijn 26ste verjaardag doodgeschoten

NEWS jun 23, 20:26
schermafbeelding 2024 06 23 om 165121

50 Cent slachtoffer van crypto-hack waarbij fans voor 3 miljoen dollar zijn opgelicht

NEWS jun 23, 16:56