Label van Bigidagoe deelt Givenchy video met nooit eerder vertoonde beelden

jun 03 , 14:07 NEWS
Op het YouTube kanaal van MPG Music is een clip verschenen van Bigidagoe zijn track 'Givenchy.' De video bevat naast de lyrics van de track nog nooit eerder vertoonde beelden van de inmiddels overleden Zone6 rapper, waarin we hem samen met zijn vrienden op verschillende locaties zien.
Het is inmiddels alweer meer dan drie maanden geleden toen Bigidagoe overleed als gevolg van een schietpartij rond het Amsterdamse station Sloterdijk. Dit trieste nieuws ging als een schokgolf door de Hiphop scene heen en veel rappers en artiesten toonden als gevolg hun medeleven. Als afscheid werd een indrukwekkende uitvaart voor de rapper georganiseerd in Amsterdam Zuid-Oost waarin vrienden en familie samenkwamen. Hiervan verscheen een video van op het Youtube kanaal van MPG Music, het label waar Bigidagoe onder getekend stond. Daarnaast bracht goede vriend Esko een emotionele track uit genaamd 'Brief Aan Bigi' als eerbetoon.
MPG Music bracht een kleine drie weken na zijn overlijden 'Rustplaats' uit, een gevoelige track van Bigi hemzelf. Kort daarna liet het label weten dat ze nog meer muziek van Bigidagoe op de plank hebben liggen en van plan zijn deze uit te brengen. Zo verscheen op 24 mei de track Givenchy, waar de rapper samenwerkt met producer Hakmadafack. Voor deze track is vandaag een bijpassende clip verschenen.
De clip bestaat uit korte fragmenten waarin een gelukkige Bigidagoe te zien is, samen met zijn vrienden. Zo zijn er bijvoorbeeld fragmenten uit een optreden van JoeyAK in verwerkt, één van de weinige keren dat Bigidagoe op stage te vinden was. De rapper kampte namelijk met een verbod om op te mogen treden, aangezien justitie het 'te groot risico' zou vinden. Ook zijn er beelden waarin de rapper in de studio is met mede Zone6-leden en zien we hem veel met JoeyAK optrekken. De video eindigt met een fragment waarin Bigidagoe op de foto gaat met fans, wat nogmaals benadrukt dat het gemis van de rapper groot is.
Bekijk de track hierboven.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 06 14 om 013341

JoeyAK verbreekt stilte met emotionele boodschap voor Bigidagoe: "M'n hart bloedt"

NEWS jun 14, 2:08
schermafbeelding 2024 06 14 om 011948

Koning Willem-Alexander wist voor trip naar Atlanta niet van oude celstraf Frenna, maar neemt het alsnog voor hem op: "Hij verdient een tweede kans"

NEWS jun 14, 1:22
schermafbeelding 2024 06 14 om 111711

Openbaar Ministerie eist drie jaar cel tegen Ali B

NEWS jun 14, 11:13
schermafbeelding 2024 04 26 om 112442 662b72ecf1f9c

Ali B. reageert op strafeis van drie jaar cel: "Het is totaal niet heftig"

NEWS jun 14, 12:22
foto 14 06 2024 om 1327

Chris Brown stunt gaat mis tijdens show, zanger hangt machteloos in de touwen boven het podium

NEWS jun 14, 13:47