Label van Bigidagoe toont indrukwekkende beelden van zijn afscheid: "Ter nagedachtenis aan Danzel Joel Silos"

mrt 05 , 11:26 NEWS
schermafbeelding 2024 03 05 om 113313
Een week nadat Bigidagoe overleed werd er in Amsterdam Zuid-Oost afscheid van hem genomen, voordat hij in een lange stoet naar zijn laatste rustplaats in West gebracht werd. Het afscheid van de populaire rapper werd druk bezocht en zijn label MPG Music liet de hele dag vastleggen.
Vandaag geven ze een kijkje bij het afscheid, begeleid door de unreleased track die zijn moeder al liet horen op haar Facebook. "Ik ben voor jullie op de grind, totdat ze me gaan brengen naar me rustplaats," is te horen in het toepasselijke nummer.
"In liefdevolle herinnering aan onze Danzel oftewel Bigidagoe, een prachtige ziel die ons veels te vroeg heeft moeten verlaten. Zijn warmte, wijsheid, liefde en manier van leven zal altijd in onze harten blijven. Geen dag zal meer hetzelfde zijn zonder jouw lach. Terwijl we afscheid nemen, koesteren wij de herinneringen die we samen hebben. Je hebt een indruk op ons en vele gemaakt die onuitwisbaar is. Wij wensen de familie, vrienden en zijn fans veel kracht toe in deze periode. Één ding, wij blijven die miljoen voor je zoeken, tot het eind. Rust zacht ❤️" aldus het label.