Latto schrijft geschiedenis en haalt uit naar Ice Spice om het te vieren

jun 24 , 15:18 NEWS
foto 24 06 2024 om 1440
"Think I’m the shit , bitch ?????," tweet Latto met een taart in de vorm van de drol emoji. Ze verwijst naar Ice Spice en haar track, 'Think U The Shit (Fart)'. Het is geen geheim dat de twee rappers het niet goed met elkaar kunnen vinden. En volgens Latto's recente post, gaat aankomende tijd de beef ook niet stoppen.
De beef begon in February, toen de Bronx rapper Latto begon te dissen in 'Think U The Shit (Fart)'. "Got my foot on they necks, I can’t let up/ She all on the floor, told her get up," rapt Ice Spice in verwijzing naar Latto's 'Put In Da Floor'. De Atlanta rapper liet niet over haar heen lopen en dropt daarna 'Sunday Service'. In de track rapt ze o.a. "Put In Da Floor", "Think I'm the shit? Bitch, I know it, ho" en "Jesus walked on water, I got ice boilin' though (Aha)". 
De taart was om te vieren dat Latto de headliner is van Radio One station Hot 107.9 zomerconcert, vorig weekend plaatsvond. "Holy shit, you're headlining" staat op de taart geschreven. In maart werd er bekend gemaakt dat Latto geschiedenis ging schrijven. De 'Big Energy' rapper is namelijk de eerste vrouwelijke headliner ooit van het Atlanta's Birthday Bash concert, die elke zomer wordt georganiseerd door Hot 107.9.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49