Lena laat ‘verminkt’ lichaam corrigeren nadat ze jongeren waarschuwde voor BBL’s: “Het zag er gewoon niet uit”

jun 17 , 11:04 NEWS
foto 17 06 2024 om 1025
Lena Semenova, van Ex On The Beach, heeft aan haar volgers laten weten dat ze weer onder het mes is gegaan. "Niet een operatie wat jullie van mij gewend zijn," schrijft ze in de caption. De realityster heeft namelijk een bil- en borstverkleining gedaan. Een jaar geleden maakte Lena bekend in een uitzending van Jinek dat ze last heeft van haar Brazilian Butt Lift. "Ik sta ook niet meer achter de grote billen," vertelde ze. Daarnaast melde ze ook dat de laatste operatie niet goed ging. "De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die mijn lichaam nogal heeft verminkt." 
Onder haar recente Instagram post over haar operatie, zegt Lena dat ze er lang over heeft nagedacht. Aangezien ze niet goed in haar vel zat, waren de verkleiningen de juiste stappen om te nemen. "Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden," leest de caption verder. "Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer!"
Lena heeft haar operatie gedaan bij Dr. Yücel Sarialtin, een bekende plastisch chirurg uit Istanboel. "Natuurlijk super blij dat @dryucelsarialtin mij weer onder handen wilde nemen en blijer kan ik niet zijn met het resultaat." Lena eindigt haar bericht met dat ze binnenkort haar hele ervaring zal delen.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49