Lil Kleine en manager Nathan Moszkowicz na ruim tien jaar uit elkaar

mrt 23 2023, 12:48 NEWS
kleine
Bij de oprichting van het managementbureau Namam was Lil Kleine één van de eerste artiesten bij Nathan Moszkowicz. De manager heeft hem min of meer sinds het begin van zijn carrière bijgestaan. 
Nadat Lil Kleine gearresteerd werd voor de vermeende mishandeling van zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes leek het er even op dat Nathan niet meer met hem verder ging, maar onlangs verscheen Lil Kleine weer op de website van het bureau. Afgelopen februari werd Nathan hiernaar gevraagd door RTL Boulevard. Hij verklaarde toen dat ze hem nooit hebben laten vallen en op persoonlijk vlak hebben bijgestaan. Dat hij weer op de website stond was, omdat hij z'n carrière weer aan het oppakken was.
Vandaag doken er echter opnieuw geruchten op dat Kleine en zijn manager uit elkaar zouden zijn. Het begon met de rapper die Moszkowicz uit zijn bio had gehaald. In eerste instantie stond hij nog wel op de website, maar ook daar is de rapper nu weer verdwenen. Voor management vragen heeft hij nu het e-mail adres [email protected] in zijn bio. Het lijkt er dus op dat hij het voorlopig zelf doet. 
Morgen brengt hij zijn eerste eigen single sinds de zomer van 2021 uit. De track Alleen (weer) verwijst naar zijn album Alleen dat in 2017 uitkwam en het feit dat hij er weer alleen voor kwam te staan na het incident van vorig jaar.