Lil Tjay ziet zijn drieëntwintigste verjaardag vroeg eindigen en wordt gearresteerd

mei 02 , 13:17 NEWS
liltjay
Afgelopen dinsdag is Lil Tjay aangehouden op het vliegveld in Miami. Het zou een mooie dag worden voor de jonge artiest omdat hij 23 kaarsjes mocht uitblazen. Zijn plan was om uit de stad vertrekken en zijn verjaardag te vieren met vrienden. Maar de feestvreugde stopte al voordat het vliegtuig was vertrokken. 
Tijdens het boarden werd Tjay aangehouden door de Amerikaanse-douane en grenscontrole. Vervolgens werd hij in een auto meegenomen door de autoriteiten. Naar verluidt lijkt het erop dat de artiest vanwege een arrestatiebevel is meegenomen. Vooralsnog zijn er weinig details bekend over de reden van de artiest zijn aanhouding. Vorig jaar werd Tjay aangeklaagd voor "criminal possession of a weapon for an imitation pistol, reckless endangerment for displaying a prop gun, and obstructing governmental administration," waardoor veel fans zich zorgen maken. 
Maar inmiddels kunnen Tjay en zijn fans opgelucht ademhalen. De artiest is inmiddels weer vrijgelaten door de autoriteiten. Op sociale media verschenen een aantal video's van de artiest waarin hij laat zien weer op vrije te zijn. Op een van de video's zie je hem zitten in een privéjet met zijn vrienden waarin hij flext. Daarnaast kon hij het niet laten om een beetje uit te dagen naar diegene die hem hebben gearresteerd. 

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
spakenvsijssel

Supporters van SV Spakenburg en IJsselmeervogels gaan met elkaar op de vuist

NEWS mei 26, 15:58
schermafbeelding 2024 05 27 om 111946

Andy van der Meijde vertelt over aanvaring met mede-international: "Ik pakte hem bij z'n strot en gooide hem weg"

NEWS mei 27, 11:15