Liverpool-fans zingen op de zaken vooruit en verwelkomen Feyenoord trainer Arne Slot met eigen lied

apr 25 , 14:46 NEWS
shutterstock 2162618717
De fans van Engelse topclub Liverpool zijn enorm creatief omtrent het verzinnen van liederen voor hun spelers of trainers. Nu Feyenoord trainer Arne Slot de laatste dagen hevig wordt gelinkt aan een overstap naar Liverpool, is dat voor sommige fans al reden genoeg om te gaan pennen.
Tijdens de wedstrijden van Liverpool op Anfield, hun thuisbasis, wordt bijna iedere speler aangemoedigd met zijn eigen lied. Zo hebben onder meer voetballers Salah, Jota, Van Dijk, Tsimikas en Alexander-Arnold een eigen liedje gekregen van de fans.
Sinds trainer Jürgen Klopp in januari heeft aangekondigd bezig te zijn met zijn laatste seizoen bij de club, is de grote vraag welke trainer hem gaat opvolgen. Volgens de laatste geruchten zou Slot erg dicht bij een overstap naar de stad aan de Mersey zijn. The Reds zouden zich al officieel gemeld hebben bij de Rotterdammers. X-gebruiker 'shornKOOMINS' verzon daarom alvast een lied voor de toekomstige trainer. Hij maakte een parodie op het nummer 'Stop' van de Spice Girls.
Beluister het nummer hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 04 om 072927

Drake claimt dat Kendrick Lamar zijn verloofde mishandelde op nieuwe disstrack 'Family Matters'

NEWS mei 04, 7:31
schermafbeelding 2024 05 04 om 194911

'Appa gearresteerd na vermeende oproep om dodenherdenking te verstoren'

NEWS mei 04, 19:38