Lowlands voegt 17 nieuwe acts toe aan line up met o.a. Brunzyn

mei 15 , 16:15 NEWS
schermafbeelding 2024 05 15 om 173821
Op 16, 17 en 18 augustus is het weer tijd voor een nieuwe editie van Lowlands. Na de eerste namen heeft de organisatie vandaag nog eens 17 artiesten onthuld.
Brunzyn maakt zijn Lowlands debuut, nadat zijn carriere in een stroomversnelling raakte met een indrukwekkende 101Barz sessie. Verder zien we ook reggae sensatie Kabaka Pyramid, die vorig jaar de Grammy voor beste reggae album in de wacht sleepte. Hij versloeg daarmee Koffee, Sean Paul, Protje en Shaggy.
Op het gebied van hiphop zagen we eerder al Zwart Licht, die onlangs de hele Paradiso op z'n kop zetten met hun show rondom het vijftienjarige bestaan van Bliksemschicht, Reanny, die vorig jaar haar debuut EP uitbracht en onlangs met King Ocho haar tweede project dropte, en Teezo Touchdown, die vorig jaar cosigns van o.a. Travis Scott en Kanye West wist te scoren rondom zijn album How Do You Sleep At Night.
Hiphop is dit jaar sowieso prima vertegenwoordigd. Na twee AFAS Live shows en een tour door Nederland zal CHO met zijn The Chosen band zijn opwachting maken op het festival. Ook Sticks, die afgelopen jaar maar liefst twee albums heeft uitgebracht zal optreden. Ook J Hus zal (als het goed is) zijn opwachting gaan maken en na zes succesvolle albums met Hit-Boy en minimaal 1 Grammy op zak komt ook Nas zijn ding doen.Verder zien we namen als Jorja Smith, Flowdan en Fred Again...
Naast Brunzyn en Kabaka Pyramid zijn vandaag ook AIR (Play Moon Safari), Another Taste, Arooj Aftab, Artemas, Dudu Tassa & Jonny Greenwood, Elmiene, Eyedress, Future Utopia, Glass Beams, The Lathums, Lip Critic, Miles Kane, MRCY, Wunderhorse, ZEP.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 26 om 173248

Rechtszaak Ali B staat op het punt te beginnen, dit is wat hem te wachten staat

NEWS mei 26, 17:34
brobbey price

Priceless teaset nieuwe muziek samen met Ajax-spits Brobbey

NEWS mei 26, 18:28
spakenvsijssel

Supporters van SV Spakenburg en IJsselmeervogels gaan met elkaar op de vuist

NEWS mei 26, 15:58
schermafbeelding 2024 05 27 om 111946

Andy van der Meijde vertelt over aanvaring met mede-international: "Ik pakte hem bij z'n strot en gooide hem weg"

NEWS mei 27, 11:15