Maker Mocro Maffia legt uit hoe de veelbesproken titel 'Jezus aan het kk kruis' per ongeluk werd gekozen

jun 25 2023, 10:23 NEWS
schermafbeelding 2023 06 25 om 024818
Met de start van het nieuwe seizoen van Mocro Maffia lanceerde FunX ook het nieuwe programma Mocro Maffia FunX Aftertalk. In het programma bespreken Yuki en Nordin iedere week de gebeurtenissen uit de laatste aflevering van de Videoland hitserie.
Deze week was dit ook het geval en hadden de heren Victor Ponten, één van de regisseurs van Mocro Maffia, op bezoek. Tijdens het gesprek stelt Yuki de oprechte vraag of de veelbesproken titel 'Jezus aan het kk kruis' van aflevering 2 met opzet was gekozen. Een iets overvallen Victor Ponten geeft gelijk het antwoord "Nee, Nee, Nee" en legt het uit. "Je weet hoe die die titels gekozen worden toch? Die titels zijn altijd uitspraken van personages. Ik ben gewoon gaan zitten, ben zeven titels voor de aflevering gaan bedenken en de zeven eerste dialogen die in je opkomen schrijf je op," legt Victor Ponten uit.
Yuki, die nog niet helemaal tevreden lijkt met Ponten's antwoord, stelt nu de vraag, "Toen je het had opgeschreven dacht je niet van... dit is wel een beetje heftig? Men was er niet heel erg blij mee." Waarop Victor bevestigt dat het misschien iets te heftig was, "En dan pas je het aan. Ja, tuurlijk en dat vind ik ook wel fair".