Marvel onthult langverwachte releaseupdates van nieuwe series Agatha All Along, Daredevil: Born Again en Ironheart

mei 15 , 11:47 NEWS
foto 15 05 2024 om 1108
Tijdens de Disney Upfront presentatie van 2024, onthulde Marvel de release voor de volgende drie live-action series. Waarvan Agatha dit jaar nog uitkomt.
De serie had voorheen nog drie andere titels: 'Agatha: House of Harkness', 'Agatha: Coven of Chaos' en 'Agatha: Darkhold Diaries'. Echter, is tijdens de presentatie bekendgemaakt dat de officiële naam 'Agatha All Along' wordt. De eerste twee afleveringen van de 'WandaVision' spinoff worden op 18 september 2024 released op Disney+.
De volgende Marvel-serie na Agatha wordt 'Daredevil: Born Again'. Daredevil was van 2015 tot 2018 te zien op Netflix. De cast van de originele Daredevil-serie zal voor de Disney versie herenigd worden. 'Daredevil: Born Again' zal in maart 2025 in première gaan op Disney+.
De gelukkigen die aanwezig waren tijdens de presentatie konden als allereerste beelden zien van Agatha en Daredevil. Er staan nog geen enkele beelden of trailers online. Maar met San Diego Comic-Con net iets minder dan twee maanden verwijderd, zullen die beelden waarschijnlijk snel genoeg openbaar worden gemaakt.
De laatste live-action serie die is bekendgemaakt tijdens de Disney Upfront presentatie is 'Ironheart'. Riri Williams/Ironheart, gespeeld door Dominique Thorne, had haar eerste verschijning in 'Black Panther: Waranda Forever'. Marvel heeft bevestigd dat de serie in 2025 te zien zal zijn op Disney+. Echter, is er geen specifieke datum of maand erbij bekendgemaakt.