Max Verstappen maakt Lewis Hamilton belachelijk tijdens stream

apr 18 , 14:28 NEWS
schermafbeelding 2023 10 02 om 173733
Max Verstappen lijkt ook dit jaar niet te stoppen. De coureur van Red Bull heeft drie van de eerste vier races gewonnen en het lijkt er niet op dat hij het rustig aan gaat doen. Naast het racen houdt Verstappen ook wel van een game en een stream op zijn tijd en in een van zijn laatste streams maakte hij een pijnlijke opmerking over zijn 'rivaal' Lewis Hamilton.
Hamilton heeft inmiddels 103 overwinningen op zijn naam, maar de laatste dateert van december 2021. Sindsdien is Verstappen drie keer wereldkampioen geworden, inclusief de meest controversiële uit de geschiedenis van de sport die in de veelbesproken laatste race in Abu Dhabi werd beslist.
Tijdens zijn stream met een aantal vrienden kwam het Britse volkslied voorbij, waarop Verstappen reageerde met een sneer naar Hamilton: "Haven't heard that one in a while."
Hamilton probeert opnieuw succesvol te worden door een overstap naar een ander team. Hij verlaat Mercedes om in een Ferrari te stappen en hoopt vanaf volgend seizoen weer een bedreiging te kunnen zijn voor Max Verstappen.