Mbappé, Haaland & Vini Jr gaan tot het uiterste en verder in 'Awaken Your Madness' video van Nike

jun 14 , 12:23 NEWS
schermafbeelding 2024 06 14 om 130856
Nike heeft een nieuwe commercial uitgebracht met Vinicius Júnior, Erling Haaland en Kylian Mbappé in de hoofdrol en draagt de titel 'Awaken Your Madness.' Met deze drie topspelers die het hedendaagse voetbal vormgeven legt Nike de focus op de moeite die zij er voor moeten doen om te blijven presteren op het allerhoogste niveau. "Kylian Mbappé, Erling Haaland and Vini Jr know that there’s something special that separates those at the top from everyone else," luidt de beschrijving. 
De commercial ziet er glitchy maar passend uit, heeft een onheilspellende sfeer en werkt toe naar een climax waarin de Noor, Fransman en Braziliaan in een stadion worden gelanceerd. De climax wordt opgebouwd door de moeite te laten zien die de spelers moeten doen om optimaal te presteren, zoals tactieken, voeding en ademhalingstechnieken.
In de commercial speelt voetballegende Ronaldinho ook een rol en wordt afgebeeld als een soort ‘godfather of footballing brilliance.’ Hij geeft het drietal het advies dat 'true footballing Madness comes “when the world is watching”.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Opvallend is dat de commercial één dag voor het EK is uitgebracht, terwijl maar één van de drie hoofdrolspelers daarop actief gaat zijn. Alleen Kylian Mbappé zal op het Europese eindtoernooi in actie komen. Erling Haaland eindigde met Noorwegen achter Schotland tijdens de EK-kwalificatie en plaatste zich daardoor net niet voor de eindronde. Vinicius Júnior zal echter wel nog in actie komen deze zomer. Hij speelt aan de andere kant van de wereld met Brazilië in de Copa America, die 21 juni van start zal gaan.
Bekijk de commercial hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 115108

'Quincy Promes laat met cryptische boodschap weer van zich horen en lijkt te hinten op terugkeer naar Spartak Moskou'

NEWS jul 16, 11:50
schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
mocro maffia taxi videoland

Veelbelovende trailer Mocro Maffia laat zien hoe Taxi gekidnapt in de Sahara van Marokko belandt

NEWS jul 16, 12:00
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
schermafbeelding 2024 07 16 om 125035

Argentinië onder vuur voor het zingen van racistische liederen na winst Copa America

NEWS jul 16, 13:00