Megan Thee Stallion geeft emotionele verklaring in zaak tegen Tory Lanez: "I could see him with the gun"

dec 14 2022, 12:08 NEWS
Schermafbeelding 2022 12 14 om 120630
Gisteren was de tweede dag in de rechtszaak tegen Tory Lanez. De artiest wordt ervan verdacht op zijn collega Megan Thee Stallion geschoten te hebben en haar daarbij aan haar voet verwond te hebben. Er hangt hem ruim 22 jaar cel boven het hoofd en als hij schuldig verklaard wordt zal hij het land uitgezet worden. Nadat op de eerste dag de opening statements gehouden werden was het gisteren de beurt aan Megan zelf om een verklaring af te leggen.
Megan vertelt dat ze wilde vertrekken bij het feest van Kylie Jenner, maar dat Tory daar nog geen zin in had. Toen hij uiteindelijk toch mee ging leidde dit tot een ruzie in de auto. Tory haalde aan dat hij intiem was geweest met Megan zonder dat haar vriendin Kelsey hier vanaf wist. Uiteindelijk besloot Megan uit te stappen, maar toen ze realiseerde dat ze in haar stringbikini rondliep besloot ze toch weer terug de auto in te gaan.
Eenmaal terug in de auto laaide de ruzie weer op en dit keer beledigden ze elkaars kwaliteiten als muzikant en carrières. Volgens Megan escaleerde de situatie toen: "I feel like that really rubbed him the wrong way. He kept yelling and cursing." Op dit moment stapte de rapper uit Houston opnieuw uit de auto. Volgens haar liep ze weg van de auto toen ze Tory hoorde roepen "Dance, bitch", waarna ze haar hoofd omdraaide en hem met het wapen in zijn hand zag. “I’m in shock. I’m scared. I hear a gun going off. I couldn’t believe he was shooting at me. He was holding the gun, pointing it at me” verklaarde ze.
Toen de politie arriveerde loog ze dat ze in glas had gestapt om Tory te beschermen: This was the height of police brutality and George Floyd, and if I said this man just shot me, I didn’t know if they might shoot first and ask questions later." Volgens Megan had Tory haar een miljoen dollar aangeboden om haar mond te houden: "Please don’t say anything. I’ll give y’all a million dollars. I can’t go to jail. I already got caught with a gun before" had hij volgens haar gezegd.
Megan had het volgens verslaggeefster Nancy Dillon moeilijk tijdens de getuigenis. Zo vertelde ze dat het voelt alsof hij het slachtoffer werd gemaakt en zij doodsbedreigingen naar haar hoofd kreeg. "I wish he would have just shot and killed me (rather than) have to go through this torture" dacht ze op de zwaarste momenten, zo vertelde ze. Vandaag gaat de zaak verder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 29 om 105324

Anouk lijkt ongestoord na ophef over racistische uitspraak en Ronnie Flex weet waarom

NEWS apr 29, 10:21
schermafbeelding 2023 08 02 om 153843 64ca5c739475d

Quavo geeft optreden in een bijna leeg stadion: Volgens fans de schuld van Chris Brown

NEWS apr 29, 11:46
schermafbeelding 2024 04 29 om 122841

Diddy eist dat aanklacht van seksueel misbruik verworpen wordt, omdat de wet toen nog niet bestond

NEWS apr 29, 12:19
vonneke

Vonneke Bonneke vertelt waarom ze bekeerd is tot de islam: "Mijn geloof is mijn houvast in het leven"

NEWS apr 29, 11:19