Memphis Depay onder vuur na tweet over ballenmeisje, voetballer reageert: "Y’all disgusted me"

mei 07 , 11:25 NEWS
schermafbeelding 2023 04 16 om 124739
Memohis Depay is schijnbaar niet alleen geïnteresseerd in voetbal, maar ook in tennis. Hij was dit weekend te gast bij de finale van de Madrid Open tussen Felix Auger-Aliassime en Andrey Rublev. Wat hij naast de baan zag interesseerde hem echter nog meer.
Hij liet zijn oog vallen op een van de ballenmeisjes, maakte een foto van haar en vroeg op social media om haar Instagram. Hij verwijderde de tweet, maar journalist plaatste een screenshot en zei dat Memphis geen fijne dag had nadat naar buiten kwam dat Atletico van hem af wil en hij op dezelfde dag een foto plaatste van iemand die hij niet kent om aan haar gegevens te komen.
Memphis reageerde op de tweet van journalist Zach Lowy en zei dat hij een geweldige dag had. Hij liet weten dat hij het telefoonnummer heeft van het ballenmeisje dat volgens hem in haar twintiger jaren is en model is. "damn let a single men shoot he’s shot" voegt de international er nog aan toe.
Daarnaast zegt Memphis nog dat we genoeg hebben aan Fabrizio Romano en Zach Lowy dus niet nodig hebben om over transfernieuws te praten. Romano heeft nog niks gezegd over een eventueel vertrek van Depay.