Messi haalt opnieuw uit naar het Nederlands Elftal: "Geen enkele vorm van fair play"

feb 03 2023, 11:44 NEWS
Schermafbeelding 2023 02 03 om 113938
Er was veel te doen om het Argentijnse elftal dat in december het WK won. Er werd ze verweten dat ze respectloos waren en de pijlen werden vooral gericht op keeper Emiliano Martínez. Ook Messi kreeg veel commentaar voor zijn gedrag richting Louis van Gaal en Wout Weghorst. Nadat hij meerdere keren al heeft uitgelegd waarom hij dit deed, haalt hij vandaag opnieuw uit naar het Nederlands Elftal in een interview met Olé.
Volgens Messi had de meeste kritiek op het Argentijnse elftal te maken met de wedstrijd tegen Nederland: "Maar niemand zegt iets over wat er voor de wedstrijd is gebeurd, wat er gebeurde tijdens de wedstrijd en wat er gebeurde tijdens de strafschoppenserie. De spelers van Nederland hebben ons geprovoceerd. Juist zij hadden geen enkele vorm van fair play."
Volgens de zevenvoudig Ballon d'Or winnaar vindt het oneerlijke dat alle incidenten maar van één kant bekeken worden. "De Nederlanders waren tijdens de strafschoppen druk met ons bezig en probeerden ons uit de concentratie te halen," aldus de PSG-ster. "Iedereen praat over wat Argentinië heeft gedaan na het winnen van het WK, maar niemand praat hierover. Ik denk dat we het hele plaatje moeten bekijken en dan pas commentaar moeten geven.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

HET LAATSTE NIEUWS