Metro Boomin reageert op Family Matters disstrack en openbaart e-mail waarmee Drake Like That van de radio wilde houden

mei 05 , 11:07 NEWS
schermafbeelding 2024 05 05 om 113546
Metro Boomin was vandaag vroeg op (of laat wakker) om te reageren op de Family Matters disstrack van Drake. De Canadees zei daarin o.a. "a cease and desist is for hoes", nadat Kendrick Lamar op euphoria zei dat Drake met een 'cease and desist' het nummer Like That van de radio wilde houden.
De producer claimt nu dat Kendrick wel degelijk de waarheid vertelde en onthult de e-mail die gestuurd is om te voorkomen dat het nummer op de radio gedraaid zou worden. De mail zou afkomstig zijn van Corey Williams, Vice President Business & Legal Affairs. In de screenshot van Metro is zijn naam nog verborgen, maar in een eerder gelekt screenshot is de naam te zien. Inmiddels heeft Williams zijn social media gesloten.
Opvallend is dat de mail van Republic komt, het label waar Drake onder valt, maar ook Metro Boomin. De mail is gestuurd naar Epic Records en dat is het label waar Future zit en waar de twee gezamenlijke albums van Metro en Future zijn uitgekomen.
De hitproducer heeft deze ochtend tijd voor Drake, want hij post ook een bizarre deepfake video waarin 'Drake' plastische chirurgie ondergaat. Ook plaatst hij een aantal 'zesty' foto's van Drake en de blackface foto's die Pusha T eerder al onthuld heeft.
Metro Boomin suggereert overigens dat hij in Amsterdam is.