Model dat Diddy deze week aanklaagde claimt twintig jaar oud bewijsmateriaal te hebben van het misbruik

mei 23 , 12:15 NEWS
schermafbeelding 2024 04 29 om 122841 662f766636a87
De aanklachten tegen Diddy rondom misbruik en verkrachting blijven maar opstapelen. Gister kwam het nieuws naar buiten dat ook model Crystal McKinney de rapper heeft aangeklaagd. Diddy zou haar volgens de aanklacht hebben gedrogeerd en misbruikt. Er is nu naar buiten gekomen dat er bewijsmateriaal is die de aanklacht zou kunnen ondersteunen. Zo zou McKinney bewijs hebben in de vorm van ingepakte kleding, die ze naar verluidt heeft gedragen tijdens het incident
De aanklacht die McKinney heeft gedaan komt voort uit een avond die zij met Diddy heeft gehad in 2003. Diddy zou haar die avond naar eigen zeggen dronken hebben gevoerd tijdens een etentje. Vervolgens zou zij met hem naar de studio zijn gegaan, waar ze gedrogeerd is. In de badkamer zou zij gedwongen zijn tot orale seks. McKinney claimt dat zij te maken heeft gehad met psychische problemen als gevolg van de misbruik en probeerde in 2004 zelfs zelfmoord te plegen.
Volgens reporter Meghann Cuniff, heeft McKinney de kleding die zij de nacht van de misbruik droeg bewaard. De rechtszaak beweert dat zij haar ongewassen outfit al meer dan twintig jaar heeft opgeslagen in haar kast, waardoor het dus als bewijsmateriaal kan worden ingediend. "Due to the traumatic events to occur later," vertelt de rechtszaak. "Plaintiff saved the unwashed clothes from that night in her closet, where they remain in a plastic bag."De kleding bestond uit "a black leather coat with fur hood, translucent chiffon beige v-cut shirt, fur-lined handbag, and jewel-encrusted jeans."
McKinney is niet de enige vrouw die Diddy de laatste maanden heeft aangeklaagd. Zo ontving de rapper van verschillende vrouwen aanklachten in november 2023 en verschenen er afgelopen week verontrustende beelden waarin Diddy zijn ex, Cassie, op gruwelijke wijze mishandelt. Op dit moment lopen er nog drie rechtszaken met soortgelijke beschuldigingen tegen Diddy. 

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 05 14 om 103351

Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

NEWS jun 24, 14:12
Netflix Hacks

Netflix denkt aan gratis abonnement met reclame

NEWS jun 24, 16:31