Monica Geuze vertelt over hoe een date met een 20 jaar oudere man door haar ex anders liep dan verwacht: "Is dit je date?!"

jan 07 , 16:56 NEWS
schermafbeelding 2024 01 07 om 100308
In de nieuwste aflevering van de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica Geuze over een 20 jaar oudere man waarmee ze was gaan daten. De date met een man die helemaal uit het buitenland was ingevlogen, kreeg een wel heel andere wending toen haar ex Lars Veldwijk plotseling voor haar neus stond tijdens de date.
In de podcast legt Monica uit dat ze de man had leren kennen via een datingapp. Ze was aardig zenuwachtig voor de date, vooral omdat de man helemaal uit het buitenland was gevlogen en de hele avond in het Engels moest praten. "We hebben eerst bij mij thuis afgesproken om een drankje te doen en zijn daarna naar een restaurant gegaan", vertelt Monica. In het restaurant schrikt ze zich rot als ze zich omdraait en de vader van haar dochter opeens daar staat. "Ik dacht: o, god nee. Ik had mijn date natuurlijk wel verteld dat ik een dochtertje had en kort over haar vader verteld. Maar toen Lars ineens binnenkwam, was het wel even ongemakkelijk."
Geuze vertelt dat Lars verrast was door de man waarmee zij een date had. "Is dit je date?!", vroeg hij daarom. Waarop Monica alleen maar kon bevestigen dat dit haar date was. "Nou, als ik je moet redden, moet je me maar een seintje geven”, sloot Lars af. Monica kon wel lachen om het hele gebeuren en de opmerking, aangezien de date later uitliep op een fiasco. "Ik kwam allemaal vrienden van mij tegen die vroegen of ik nog mee naar de club ging en mijn date zakte intussen bijna door zijn hoeven, omdat hij teveel gedronken had."
De date was zo dronken geworden tijdens de date dat hij bijna van een stoep viel. "Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en op de stoep valt." Toen de man eenmaal weer thuis en nuchter was bood hij zijn excuses aan, maar zij voelde zich juist schuldig naar hem toe. "Hij is hier een heel weekend geweest vanuit het buitenland, dus hij heeft best wel veel moeite gedaan en we hebben niet eens gezoend. Als het nou een gast uit Amsterdam was geweest, dan had ik me er niet zo schuldig over gevoeld."

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 04 27 om 105117

Anouk reageert op disstrack van Ronnie Flex en noemt hem ‘Little Crying B**** N***ah’

NEWS apr 27, 10:51
soranouk

Sor schrapt zijn voorprogramma bij Ziggo Dome shows van Anouk na racistische opmerking van de zangeres

NEWS apr 27, 18:51
schermafbeelding 2024 04 27 om 200036jpg

Dit is hoe het internet reageert op Pincodes van Jiggy Djé en Sticks en de reply Pincode Gekraakt van Ronnie Flex

NEWS apr 27, 20:57
schermafbeelding 2024 04 27 om 194333

Geertruida wakkert geruchten aan over vertrek naar Liverpool met bericht op social media

SPORTS apr 27, 19:45
shutterstock 2346419261

Rechtszaak tegen Andrew Tate gaat binnenkort officieel van start

NEWS apr 27, 16:25