Moordenaar van Pop Smoke is na vier jaar jeugdgevangenis al op vrije voeten

jun 24 , 14:12 NEWS
schermafbeelding 2023 05 14 om 103351
De persoon die Pop Smoke vermoorde in 2020 is vrijgelaten door de Amerikaanse autoriteiten en staat weer op vrije voeten. Verschillende foto’s op sociale media laten zien dat één van de daders vier jaar na de moord alweer vrij is. Echter is er niet veel concrete informatie bekend over de veronderstelde vrijlating.
Het is inmiddels al vier jaar geleden dat Pop Smoke het slachtoffer werd van een gewelddadige overval die uiteindelijk leidde tot moord. In februari van het jaar 2020 deelde de rapper een video op Instagram waarop zijn adres te zien was. Op diezelfde avond braken er vier mannen in het huis van Pop Smoke in en overvielen hem. Hij werd door drie kogels geraakt, voordat ze hem van zijn Rolex beroofden.
Opmerkelijk is dat op het moment van de moord drie van de vier verdachten minderjarig waren. Zo ook de desbetreffende persoon die recent is vrijgelaten. Hij pleitte op 17-jarige leeftijd schuldig te zijn aan de moord op Pop Smoke. De rechter beoordeelde hem als minderjarige en daardoor viel zijn straf lager uit dan bij een volwassen persoon. Bovendien wordt een verdachte sowieso minder hard gestraft als diegene bekend heeft. De moordenaar, wiens naam niet naar buiten mocht worden gebracht aangezien hij dus minderjarig was, kreeg destijds een gevangenisstraf van vier jaar opgelegd in de jeugdgevangenis.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

Inmiddels zijn deze vier jaar om en is de moordenaar net op tijd vrij om zijn 21e verjaardag buiten de gevangenis te kunnen vieren. Ene rapper Envy Caine deelde op zijn Instagram foto’s van de moordenaar en vierde daarmee zijn vrijheid en verjaardag. Veel mensen reageren verbaasd op dit nieuws en wensen de man erg veel succes. “Rip in Advance,” schrijven mensen op Instagram. Anderen schrijven dat hij met een enorme ‘bounty’ op zijn hoofd rondloop en hij een “dead man walking” is.
Bekijk de foto’s hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 07 16 om 140147

Oud-kickbokser Alistair Overeem in opspraak na heftige uitspraken over zijn dochter

NEWS jul 16, 14:37
yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39