Mula B laat zich uit over LouiVos: "We zouden met z'n allen moeten proberen om hem te helpen"

dec 13 2023, 11:48 NEWS
schermafbeelding 2023 12 13 om 122000
Mula B & LouiVos worden gezien als een van de beste duo's uit de Nederlandse hiphop geschiedenis. Als onderdeel van Wilde Westen brachten ze trap muziek naar een nieuw niveau in Nederland met hun klassieke mixtape Drugs & Geld Vol. 1.
Sindsdien verschenen er nog classic tracks Domme Jongens, Dun Finesse en Donnie Bankoe Barkie, maar op een gegeven moment hield het op. Het leek niet meer goed te zitten tussen Mula en Louis en laatstgenoemde begon zich op social media te roeren. Zijn gedrag zorgde voor bezorgde fans. Het is tot nu toe voor de buitenwereld niet duidelijk wat er precies met de rapper aan de hand is en hij heeft vorig jaar nog vrij regelmatig muziek uitgebracht.
Bij Wat Anders vroeg Veronica of Mula nog weleens wat gehoord heeft van zijn voormalige collega. Dit bleek niet zo te zijn, maar de Narcopop rapper hoopt dat het goed met hem gaat en dat mensen hem niet vergeten. Daarnaast zou hij graag willen dat men hem probeert te helpen, al weet hij zelf op dit moment niet op wat voor manier dat zou moeten gebeuren. Check het fragment hieronder.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS