Nederlandse producers Skimayne en Flansie ontvangen gouden plaat voor Yeat samenwerking

apr 24 , 10:26 NEWS
snap b music
Twee Nederlandse producers hebben allebei een gouden plaat ontvangen voor de productie van een single van Yeat. Skimayne en Flansie waren samen verantwoordelijk voor de productie van het nummer 'Gët Busy.' De single heeft inmiddels al meer dan 150 miljoen streams. Voor de eerste 100 miljoen streams mochten beide mannen een gouden plaat in ontvangst nemen.
Skimayne (4e van rechts op de foto) en Flansie (2e van rechts op de foto) zijn onderdeel van het Brits/Nederlands management en productiebedrijf Snap-B Music ltd. Het team van Snap-B ltd wist het afgelopen jaar al meer dan een half miljard streams te genereren met producties van onder meer Yeat, Trippie Redd, Playboi Carti, Tana, Ken Carson en Destroy Lonely.
De twee Nederlandse producers maken vooral beats die vallen onder de categorie 'rage,' een subgenre van trap muziek. Skimayne heeft al meerdere producties voor Yeat onder zijn naam staan. Zo heeft hij onder andere de beat van 'Cmon' en 'Geek High' geproduceerd. Flansie heeft onder meer de beat van 'Holy Smokes' van Trippie Redd samen met Lil Uzi Vert gemaakt voor het rage-album Trip at Knight.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2024 05 19 om 181911

Diddy biedt in video boodschap zijn excuses aan voor de gruwelijke mishandeling van Cassie

NEWS mei 19, 18:21
schermafbeelding 2024 05 19 om 122132

Max Verstappen zet twijfelaar op z'n plek met middelvinger en verandert hem in een fan

NEWS mei 19, 11:47