Nep-journalist duikt op bij het huis van Cardi B en Offset, bewakers bellen politie

nov 24 2023, 14:41 NEWS
schermafbeelding 2023 11 24 om 144508
Cardi B en haar man Offset kregen onlangs de schrik van hun leven. Een man deed zich voor als een journalist en probeerde het huis van het stel te filmen. De bewakers die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van het huis belden de plaatselijke politie.
In een video die sinds gisteren viral ging, is er te zien dat de zogenaamd journalist het huis van Cardi en Offset probeert te filmen. De bewakers merkten al snel dat er niet klopte, en vroegen aan de onbekende man om te stoppen met filmen. Een van de beveiligers deed zijn hand voor de camera, in de hoop dat de man zou stoppen. "Why are you recording? Why are you doing it?", vraagt een van hen aan de man.
De man stopt echter niet en blijft volhouden dat hij een journalist is. Hij beweert ook dat hij de opnames mag maken omdat volgens hem in de Amerikaanse grondwet staat dat hij "over straat mag lopen en mag filmen." In de wet staat echter dat je alleen ambtenaren mag filmen in publieke ruimtes en dit niet geldt niet voor beroemdheden die in hun privéruimtes zijn. De bewakers hebben uiteindelijk de politie gebeld. Het is nog niet duidelijk of de 'journalist' is opgepakt en of de rappers een aanklacht tegen hem zullen indienen.