Netflix komt met vernieuwde versie van populaire serie Pimp My Ride

jun 19 , 11:43 NEWS
pimp my ride behind the scenes stories u1
Tussen 2004 en 2007 was Pimp My Ride misschien wel de meest populaire serie van MTV. Vandaag wordt bekend dat de serie terugkomt op Netflix.
In het televisieprogramma werden mensen met een oude auto verrast door presentator Xzibit die de wagens kwam halen om er samen met Westcoast Customes nieuw leven in te blazen. Behalve dat de auto's opgeknapt werden, werd het voertuig ook altijd aangepast op de interesses van de deelnemers.
Aan het einde van de afleveringen werd de auto onthuld en zagen we dat er een aquarium in zat of een gigantische TV in de achterbak. Hoe gekker hoe beter en binnenkort is het dus tijd voor de vernieuwde versie.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

De serie gaat Resurrected Rides heten en zal gepresenteerd worden door comedian Chris Redd ipv Xzibit. Rick Hurvitz is medebedenker van Pimp My Ride en zal fungeren als uitvoerend producent van de nieuwe show.
"We took the spirit and knowledge from the original and reimagined it with a hilarious host, brand new cast, plus the eye-popping technology and culture of today," aldus Hurvitz. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van rond de 40 minuten.
De serie gaat op 24 juli in premiere.

HET LAATSTE NIEUWS

schermafbeelding 2023 08 16 om 170547

Ronnie Flex viert succes met villa van ruim een miljoen

NEWS jul 23, 10:47
shutterstock 2205903191

Europese competities en spelersvakbond zijn het zat en slepen FIFA voor de Europese Commissie

NEWS jul 23, 12:44